- Odwiedziny: 106142
- Do końca roku: 226 dni
- Do wakacji: 33 dni
Szkoła Podstawowa
-
Statystyki
Jadłospis
INFORMACJA O ALERGENACH W ŻYWNOŚCI
1. Zboża zawierające gluten ( tj. pszenica,żyto, jęczmień, owies, orkisz) oraz produkty pochodne.
2. Skorupiaki i produkty pochodne.
3. Jaja i produkty pochodne.
4. Ryby i produkty pochodne.
6. Soja i produkty pochodne.
7. Mleko i produkty pochodne ( łącznie z laktozą)
8. Seler i produkty pochodne.
9. Nasiona sezamu i produkty pochodne.
10. Orzechy ( tj. migdały, orzechy laskowe, włoskie. nerkowca, brazylijskie, pistacjowe, makadamia i produkty pochodne).
11. Mięczaki i produkty pochodne.
12. Rośliny strączkowe ( tj. soja, cieciorka, fasola, groch, lukrecja).